2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alımları Kazanların İlanı

SAÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Güz Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alımları Bitmiş Olup Kazananlar Ekte İlan Edilmiştir.

Kesin kayıtlarda istenen belgeler ve kesin kayıt tarihleri ekteki dosyalarda yer almaktadır. Kayıtlar Hendek Kampüsünde Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde yapılacaktır.

Sorularınızı aliy@sakarya.edu.tr ve mcivak@sakarya.edu.tr elektronik posta yolu ile iletmeniz durumunda sizlere daha hızlı ve sağlıklı bilgi verilecektir.

Uzaktan Eğitim, Tezsiz ve Tezsiz İ.Ö. programlara kayıt yaptıracak öğrencilerimiz kesin kayıt için gelirken katkı payı ücretini yatırarak gelmeli ve dekontunu getirmelidir.  Uzaktan Eğitim, Tezsiz ve Tezsiz İ.Ö. için katkı payı ücretleri aşağıdaki gibidir.

Uzaktan Eğitim, Tezsiz ve Tezsiz İ.Ö. için normal kayıt yaptıran öğrencilerimiz 2000TL,

İLKSAN, MEM ve MEP protokolleri aracılığı ile kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz 1600TL katkı payı ücreti yatıracaktır.

Katkı payı ücretleri İş Bankası Şubelerinden SAÜ Katkı Payı Öğrenim Ücreti yatırılacağı belirtilerek TC Kimlik numarası ile yatırılacaktır. Öğrenim katkı payları ödenecek miktarlar öğrencilerimiz tarafından banka şubesi görevlilerine belirtileceği için öğrencilerimizin kayıt türlerine göre yatıracağı ücretlere dikkat etmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimiz kayıt yaptırılan ve boş kalan kontenjanları aşağıdaki linkten takip edebilirler.

LİNK: https://ebasvuru.sabis.sakarya.edu.tr/BasvuruSonuclari/Sonuc

Sakarya Üniversitesi